Bambiny Choceň 3.6.

V neděli 3.6. jsme odehráli mimo soutěž turnaj v Chocni za účasti devíti týmů. Ve skupině jsme měli Choceň B, Poličku B a Letohrad.

V prvním utkání jsme se potkali z domácí Chocní. Od začátku bylo vcelku jasné, že jsme na tom o něco lépe, že máme podstatně více natrénováno nežli soupeř. Kluci makali a po čtvrt hodině z toho bylo vítězství 5:1.
Branky:Vítek 1x, Honzík 3x, Matyáš 1x

K druhému zápasu proti nám nastoupili kluci z Poličky. Hráli jsme proti nim vůbec poprvé a tak jsme nevěděli, co od nich čekat. Ale naši od začátku zápasu dali najevo, že chtějí vyhrát a s chutí stříleli branky. A kdyby to kolikrát nebyla taková “čudla”, mohlo být skóre mnohem větší nežli konečných 6:1.
Branky: Přéma 2x, Honza 2x, Matyáš 2x

Poslední utkání skupiny bylo s Letohradem. Minule jsme je doma v Libchavách porazili a tak jsme kluky hecovali, aby zopakovali výkon a vyhráli.Bohužel se to nepodařilo a my prohráli 1:4. V konečném součtu z toho bylo druhé místo ve skupině a postup do semifinále.
Branky: Honzík 1x

V něm nás čekala Choceň A. Zase jsme se snažili kluky vyhecovat, vždyť případná výhra by nás poslala do finále a boj o zlato. Ale vše marně. Začátek byl z naší strany hodně špatný. Bez pohybu, jako by bez chuti hrát. Někteří hráči se vyloženě ploužili jak bez životu, balónu jako by se báli. Až po důrazné domluvě se hra srovnala a moc nechybělo k vyrovnání. Škoda, utkání skončilo 1:2.
Branky: Vítek 1x

A nás čekal zápas o třetí místo. A zase Letohrad. A zase ospalý začátek. Jeden zapomenutý hráč soupeře za obranou a prohráváme 0:1. Kluky ale jako by to nakoplo, začali jezdit po zadku(někteří) a odměnou byla vyrovnávací branka Honzíka. A mnoho nechybělo k tomu jich vstřelit víc. Někdy to chce trochu více přemýšlet a jít s míčem blíže k brance soupeře, nežli střílet z půlky. Takže konečné skóre 1:1 a na řadě penalty.

První Letohrad. Oli chytá. Za nás Honzík dává. 1:0. Druhá řada. Letohrad proměnuje 1:1. Vítek 2:1. Letohrad 2:2. Filip nedal. Letohrad nedal. Přéma vedle. Letohrad 2:3. Na řadě Oli 3:3. Letohrad vedle. Kuba taky vedle. Letohrad Oli chytá. Matyáš nic. Letohrad 3:4. Danda goool 4:4. Letohrad 4:5. Mates nedal. Letohrad vítězí. Konečné čtvrté místo po úmorné bitvě.
Kluci v posledních dvou zápasech ukázali, že pokud chtějí můžou hrát s každým soupeřem a mají šanci na dobrý výsledek.

Sestava: brankář – Oli,
obrana – Vítek, Filip, Mates, Danda,
útok – Přéma, Kuba, Honzík, Matyáš.

Dresy se perou u Dostálů, děkujeme.

Toto byl závěr jarní sezóny a pro některé kluky poslední zápas v dresech bambín. Nyní nás čeká již jen slavnostní nástup s A mužstvem mužů v sobotu 9.6. a poté zakončení sezóny tradičním utkáním s maminkami v neděli 17.6. A poté již zasloužený letní odpočinek.