Starší Přípravka 7. 4. 2018 Třemošnice

Na první jarní turnaj jsme vyrazili do Třemošnice. Uvítala nás přátelská atmosféra a výborně připravené hřiště.

V úvodním zápase proti domácím jsme se sice ujali vedení, ale to bylo z naší strany vše. Domácí, byť vzrůstem menší, byli živější, techničtější a důraznější, a proto bylo otázkou času, kdy začnou do naší sítě padat góly.

Ve druhém zápase proti Chocni se nám nepovedl první poločas. Herně to již bylo lepší, ale chybami jsme soupeři dovolili jít do vedení 4:0. Druhá půle už byla lepší, vzadu jsme soupeři nic nedovolili a konečně se nám dařilo hezké akce dotáhnout do gólů. Bohužel na vyrovnání to nestačilo.

S posledním soupeřem z Pardubiček jsme sehráli vyrovnanou partii. Podařilo se nám několikrát jít do vedení, ale soupeři dokázal vždy vyrovnat. Ve druhé půli jsme odskočili o dvě branky, a to nám nakonec stačilo na vítězství 5:4. Nutno dodat, že výsledek mohl být i opačný.

Libchavy – Třemošnice              1:8 (1:3)

Branka: Honza D.

Lichavy – Choceň                         3:5 (0:4)

Branky: Honza D., Dominik, Matěj V.

Lichavy – Pardubičky                  5:4 (3:3)

Branky: Kuba Sch. 2x, Mates Č., Adélka, Matěj V.

Pozitiva a negativa:

Od začátku se na nás projevil halový syndrom. Naše hra se odehrávala na „pěťáku“. Na druhou stranu jsme se nebáli kliček i v „krizových“ situacích a snažili se vše řešit fotbalově.

V poli nastoupili: Adélka Vrabcová, Matěj Vondra, Matěj Čermák, Kuba Schauer, Honza Provazník, Marek Pirkl, Petr Marhold, Dominik Bauer a Honza Dostál.
Brankář: Dominik Bauer, Marek Pirkl, Petr Marhold

Dresy pere: Kuba Schauer – děkujeme

Trenéři: Jarda Boštík, Milan Šalda